Tietosuojakäytäntö

Big Blue Meetingissä, pääsee osoitteesta https://www.bigbluemeeting.com, yksi tärkeimmistä prioriteeteistamme on vierailijoidemme yksityisyys. Tämä tietosuojakäytäntöasiakirja sisältää tietoja, joita Big Blue Meeting kerää ja tallentaa, ja kuinka käytämme niitä.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tai tarvitset lisätietoja tietosuojakäytännöstämme, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.

Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain online-toimintaamme ja koskee verkkosivustomme vierailijoita niiden tietojen osalta, joita he jakavat ja/tai keräävät Big Blue Meetingissä. Tätä käytäntöä ei sovelleta tietoihin, jotka on kerätty offline-tilassa tai muiden kanavien kuin tämän verkkosivuston kautta.

Suostumus

Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt täten tietosuojakäytäntömme ja hyväksymme sen ehdot.

Keräämämme tiedot

Henkilökohtaiset tiedot, joita pyydetään toimittamaan, ja syyt, miksi sinua pyydetään toimittamaan, tehdään sinulle selväksi siinä vaiheessa, kun pyydämme sinua antamaan henkilökohtaiset tietosi.

Jos otat meihin yhteyttä suoraan, saatamme saada sinusta lisätietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, meille lähettämäsi viestin ja/tai liitteiden sisältö ja muut tiedot, jotka voit antaa.

Kun rekisteröit tiliä, saatamme pyytää yhteystietojasi, mukaan lukien kohteita, kuten nimi, yrityksen nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Kuinka käytämme tietosi

Käytämme kerättyjä tietoja eri tavoilla, mukaan lukien:

  • Tarjoa, ylläpidä ja ylläpidä verkkosivustoamme
  • Paranna, räätälöi ja laajenna verkkosivustoamme
  • Ymmärrä ja analysoi miten käytät verkkosivustoamme
  • Kehitä uusia tuotteita, palveluita, ominaisuuksia ja toimintoja
  • Viesti kanssasi joko suoraan tai jonkin kumppanimme kautta, myös asiakaspalvelua varten, päivitysten ja muiden verkkosivustoon liittyvien tietojen toimittamiseksi sekä markkinointi- ja mainostarkoituksiin.
  • Lähetä sinulle sähköpostia
  • Löydä ja estä petokset

Emme jaa tietojasi kolmansien osapuolien palveluntarjoajien kanssa lukuun ottamatta tietoja, jotka syötät Zohon isännöimään tukijärjestelmäämme tai chat-sovellukseemme, jota isännöi tawk.to tai maksuprosessorimme Stripe ja PayPal. , katso lisätietoja näiden palveluiden tietosuojakäytännöstä. Jos et halua antaa tietoja näille kolmansille osapuolille, ota meihin yhteyttä vain sähköpostitse.

Lokitiedostot

Big Blue Meeting noudattaa normaalia lokitiedostojen käyttöä. Nämä tiedostot kirjaavat kävijöitä, kun he vierailevat verkkosivustoilla. Kaikki hosting-yritykset tekevät tämän ja osan hosting-palvelujen analytiikkaa. Lokitiedostojen keräämiä tietoja ovat IP (Internet Protocol) -osoitteet, selaimen tyyppi, Internet-palveluntarjoaja (ISP), päivämäärä- ja aikaleima, viittaus-/poistumissivut ja mahdollisesti napsautusten määrä. Näitä tietoja ei ole linkitetty mihinkään henkilökohtaisesti tunnistettavissa olevaan tietoon. Tietojen tarkoitus on analysoida trendejä, hallinnoida sivustoa, seurata käyttäjien liikkumista sivustolla ja kerätä väestötietoja.

Kolmannen osapuolen Tietosuojakäytännöt

Big Blue Meetingin tietosuojakäytäntö ei koske muita mainostajia tai verkkosivustoja. Suosittelemmekin sinua tutustumaan näiden kolmannen osapuolen mainospalvelimien tietosuojakäytäntöihin saadaksesi tarkempia tietoja. Se voi sisältää heidän käytäntöjään ja ohjeita siitä, miten tietyt vaihtoehdot poistetaan käytöstä. Löydät täydellisen luettelon näistä tietosuojakäytännöistä ja niiden linkeistä täältä: Tietosuojakäytäntölinkit.

Voit poistaa evästeet käytöstä yksittäisten selaimen asetusten kautta. Jos haluat tietää yksityiskohtaisempia tietoja evästeiden hallinnasta tietyillä selaimilla, ne löytyvät selainten vastaavista verkkosivustoista. Mitä evästeet ovat?

CCPA: n tietosuojaoikeudet (älä myy henkilökohtaisia ​​tietojani)

CCPA: n nojalla Kalifornian kuluttajilla on muun muassa oikeus:

Pyydä, että yritys, joka kerää kuluttajan henkilötietoja, paljastaa luokat ja tietyt henkilötietojen osat, jotka yritys on kerännyt kuluttajista.

Pyydä yritystä poistamaan kaikki kuluttajan henkilökohtaiset tiedot, jotka yritys on kerännyt.

Pyydä yritystä, joka myy kuluttajan henkilökohtaisia ​​tietoja, älä myy kuluttajan henkilökohtaisia ​​tietoja.

Jos teet pyynnön, meillä on kuukausi aikaa vastata sinulle. Jos haluat käyttää jotakin näistä oikeuksista, ota meihin yhteyttä.

GDPR: n tietosuojaoikeudet

Haluamme varmistaa, että olet täysin tietoinen kaikista tietosuojaoikeuksistasi. Jokaisella käyttäjällä on oikeus seuraaviin:

Käyttöoikeus - Sinulla on oikeus pyytää kopioita henkilökohtaisista tiedoista. Saatamme veloittaa sinulta pienen maksun tästä palvelusta.

Oikeus oikaisuun - Sinulla on oikeus pyytää, että oikaistamme kaikki tiedot, jotka uskot olevan virheellisiä. Sinulla on myös oikeus pyytää, että me täydentämme tietoja, jotka uskot olevan puutteellisia.

Oikeus poistaa - Sinulla on oikeus pyytää, että poistamme henkilötietosi tietyin ehdoin.

Oikeus rajoittaa käsittelyä - Sinulla on oikeus pyytää, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä tietyin ehdoin.

Oikeus vastustaa käsittelyä - Sinulla on oikeus tietyissä olosuhteissa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen - Sinulla on oikeus pyytää, että siirrämme keräämämme tiedot toiseen organisaatioon tai suoraan sinulle tietyin ehdoin.

Jos teet pyynnön, meillä on kuukausi aikaa vastata sinulle. Jos haluat käyttää jotakin näistä oikeuksista, ota meihin yhteyttä.

Lasten tiedot

Toinen osa prioriteettiamme on lasten suojelun lisääminen internetin käytön aikana. Kannustamme vanhempia ja huoltajia tarkkailemaan, osallistumaan ja / tai seuraamaan ja ohjaamaan online-toimintaa.

Big Blue Meeting ei tietoisesti kerää henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja alle 13-vuotiailta lapsilta. Jos uskot lapsesi antaneen tällaisia ​​tietoja verkkosivustollamme, kehotamme sinua ottamaan meihin välittömästi yhteyttä ja teemme parhaamme poistaa tällaiset tiedot viipymättä arkistoistamme.